Sex v meste so slávnou moderátorkou v úlohe Samanthy?

Potom, ako herečka Kim Cattrall (61) definitívne odmietla rolu Samanthy Jonesovej v ďalšom pokračovaní filmu Sex v meste, sa špekulácie o jej možnej náhradníčke iba množili.

19.01.2018 13:30
Zľava: Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker,... Foto:
Zľava: Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis a Cynthia Nixon - herečky počas premiéry filmu Sex v meste 2 v Japonsku.
debata (1)

A teraz priliala olej do ohňa aj Sarah Jessica Parker (52), predstaviteľka spisovateľky Carrie Bradshawej.

Parker už rolu Samanthy pred časom ponúkla moderátorovi Stephenovi Colbertovi (53), keď bola ako hosť v jeho šou. Samozrejme, išlo o vtip. Aktuálne však tú istú ponuku zopakovala aj moderátorke Ellen DeGeneresovej (59), keď bola predstaviteľka Carrie v jej šou. „Ty budeš hrať Samanthu. Ponúkam ti tú istú možnosť,“ povedala Sarah Jessica Parker potom, ako v štúdiu práve vtipkovali o ponuke, ktorú dostal Colbert.

O tom, či niekedy vôbec vznikle tretie pokračovaniu filmu Sex v meste, hlavná predstaviteľka povedala: „Myslím si, že musí prejsť isté obdobie smútku. Po ňom možno budeme v nálade o tom vôbec rozmýšľať. Možno aj o tom, či by si ty mohla hrať Samanthu,“ povedala Parker smerom k moderátorke Ellen DeGeneresovej.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen DeGeneres #Sex v meste #Kim Catrall

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...