Rozopol si opasok a mal nemravné reči, obvinila Douglasa novinárka

Žena pracujúca v minulosti pre hollywoodskeho herca Michaela Douglasa ho obvinila z nemravného správania.

19.01.2018 15:32
Catherine Zeta-Jones a jej manžel Michael Douglas Foto: ,
Herečka Catherine Zeta-Jones a jej manžel Michael Douglas.
debata (6)

Novinárka a spisovateľka Susan Braudy to v piatok povedala v rozhovore v televízii NBC. Douglas už skôr vyhlásil, že podobný útok na svoju osobu očakáva a označil obvinenia za lož.

Braudy koncom 80. rokov pracovala v Douglasovej produkčnej spoločnosti. „Myslel si zrejme, že je tak mocný, že si môže dovoliť všetko,“ vyhlásila. Herec si vraj pred ňou rozopol opasok a s rukou v nohaviciach „sa pohrával“. Mal vraj aj nemravné reči.

„Opakoval slová z rozhovoru s Jackom Nicholsonom, s ktorým rád telefonicky rozoberal témy ako napríklad slangové výrazy pre intímne partie,“ konštatovala Braudy. Ovládla ju vraj panika a začala hľadať dvere. O svojich skúsenostiach povedala priateľom, ale bála sa o nich hovoriť verejne.

Douglas vraj mnohokrát komentoval jej postavu a hovoril o tom, „aká by bola v posteli“. Keď sa začala obliekať do čierneho, aby herca nedráždila, sťažoval sa, že chodí oblečená ako „tehotná mníška“.

V rozhovore pre denník The Hollywood Reporter Douglas označil slová svojej bývalej spolupracovníčky za „nešťastnú bájku“. Jeho manželka, herečka Catherine Zeta-Jones, ho vraj v terajšej situácii veľmi podporuje.

Už začiatkom januára v rozhovore na serveri Deadline povedal, že útok na svoju osobu od bývalej zamestnankyne očakáva.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #sexuálne obťažovanie #MeToo

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...