Celeste Buckingham je podľa Američanov európska popová princezná

V závere minulého roka vydala speváčka Celeste Buckingham na Slovensku a v Českej republike nový, v poradí piaty štúdiový album Bare, sprevádzaný singlom Go Away.

21.01.2018 16:00
Speváčka a herečka Celeste Buckingham. Foto:
Speváčka a herečka Celeste Buckingham.
debata

Nahrávka z produkcie slovenského štúdia LittleBeat prekvapila odbornú verejnosť i fanúšikov odvážnym, progresívnym zvukom a pozitívne recenzie na seba nenechali dlho čakať.

Ako Celeste prezrádza, zatiaľ čo na Slovensku je záver roka už tradične termínom vydávania nových albumov i singlov, v USA to nie je ideálny dátum na vydanie novej platne, najmä, ak umelec nie je celosvetovo známou hviezdou niektorého z hlavných hudobných vydavateľstiev. Oficiálne vydanie albumu Bare i singla Go Away v USA sa preto rozhodla odložiť na polovicu januára. Album vyšiel pred týždňom a už zbiera v zámorí prvé veľmi pozitívne recenzie v tamojších médiách, hudobnom priemysle aj od fanúšikov. Jeden z aktuálnych článkov označuje slovenskú speváčku ako "európsku popovú princeznú“ a v recenzii albumu vyzdvihuje Celestin rap, ktorého kvalitu prirovnáva k Eminemovi: „Intoxicated je temná, vážna skladba a možno je to odvážne tvrdenie, ale v slohách mám chvíľkami pocit, akoby som počula Eminema a taký pocit veľa ľudí na svete vyvolať nedokáže. Len Celeste a, hm, no… Eminem.“

Ďalší aktuálny článok vyšiel v jednom z najznámejších celosvetovo úspešných amerických celebritných portálov Buzzfeed.com. Obľúbený americký web sa pozrel zblízka nielen na Celestinu hudbu, ale aj jej životný štýl a schopnosti. Pod titulkom „Z Cosmopolitanu do Forbes: Celeste Buckingham si udržiava dobrú rovnováhu” chváli slovenskú speváčku za udržiavanie rovnováhy medzi hudobnou kariérou, filantropickými aktivitami a úspešným vystupovaním na verejnosti, čo sa nedávno odrazilo na titulnej stránke magazínu Forbes v známej rubrike 30 pod 30. V roku 2016 dostal vrelé prijatie na americkom hudobnom trhu Celestin singel Crushin' My Fairytale, ktorý sa dostal do hitparády Billboard Mainstream TOP 40.

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #Bare

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....