Šťastné manželstvo? Základ je dobrý sex, odtajnila Rockwellova polovička

Herca Sama Rockwella vnímajú diváci skôr z menších úloh. Veľkú pozornosť mi prináša momentálne však najmä snímky Tri billboardy kúsok za Ebbingom.

23.01.2018 08:00
debata
Herec Sam Rockwell a jeho manželka Leslie Bibb... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Sam Rockwell a jeho manželka Leslie Bibb (v kreácii Prada). Herec Sam Rockwell a jeho manželka Leslie Bibb (v kreácii Prada).

Za výkon v ňom si už Rockwell odniesol cenu na Zlatých glóbusoch a rovnako triumfoval aj na cenách hereckej asociácie. Z hľadiska mu nadšene aplaudovala manželka Leslie Bibb. Pôvabná blondínka a jej manžel prišli na červený koberec spoločne a obaja vyzerali veľmi pôvabne v kúskoch z dielne Prada. Nevyhli sa ani otázkam novinárov na ich vzťah.

Keďže manželmi sú už jedenásť rokov, jedna z novinárok sa opýtala manželov, čo je ich receptom na šťastné manželstvo. „Komunikácia,“ uviedol pohotovo Rockwell. Jeho manželka však bola odvážnejšia. „A dobrý sex,“ dodala so smiechom. „A zdravý zmysel pre humor,“ pridala ešte. „Áno, ten je veľmi dôležitý. A Leslie je veľmi zábavná,“ uzavrel herec, ktorý je horúcim favoritom aj na zisk Oscara.

Herečka Kate Hudson (vpravo) v šatách...
Herečka Vanessa Kirby v nádhernej kreácii...
+46Herečka Reese Witherspoon v kreácii Zac Posen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Sam Rockwell #Leslie Bibb

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...