Rozzúrená moderátorka o Jane Fonda: Toto o nej povedala verejne!

Len pred pár mesiacmi sa na televíznych obrazovkách udial rozpačitý incident v rámci rozhovoru moderátorky Megyn Kelly a slávnej hollywoodskej herečky Jane Fonda. Má pokračovanie.

23.01.2018 12:45
Herečka Jane Fonda (vľavo) a moderátorka Megyn... Foto:
Herečka Jane Fonda (vľavo) a moderátorka Megyn Kelly na kolážovom zábere.
debata (11)

Plavovlasá moderátorka sa vtedy opýtala známej filmovej divy na jej plastické operácie. Problém však bol, že Fonda bola hosťom relácie v rámci promovania svojho nového filmu a podráždene zareagovala na nevhodnosť otázky. Len pred pár týždňami v inom televíznom rozhovore si Fonda z tejto epizódky spravila žart. Keď jej seriálová kolegyňa Lily Tomlin poznamenala, že sa poznajú od jej „prvej plastiky“, Fonda so smiechom odvetila: „A čo si ty, Megyn Kelly?“

Zdá sa však, že toto poriadne pobúrilo moderátorku 47-ročnú redaktorku a moderátorku televízie NBC. „Keď sa sťažovala prvýkrát, rozhodla som sa nič nepovedať. Ale na jej adresu je dobré povedať, že o svojich plastikách hovorila takmer všade predtým, ako navštívila našu šou,“ uviedla Kelly a vymenovala niekoľko médií, v ktorých sa Fonda nebála hovoriť o svojich skúsenostiach s plastickými operáciami.

Potom však pokračovala ďalej a jej slová znejú poriadne tvrdo. „Meno tejto ženy je synonymom rozhorčenia. Len sa pozrite, ako sa správala k našej armáde vo Vietname,“ poukázala na udalosti spred rokov, keď Fonda ostro a radikálne vystupovala proti intervencii Američanov počas vojny vo Vietname. Moderátorka dokonca poukázala na to, že Fonda nemá podľa nej žiadne právo poučovať ľudí okolo seba, čo je urážajúce alebo útočné, pretože sama mnohokrát zlyhala. Stanovisko hviezdy zatiaľ známe nie je.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #Jane Fonda #plastická chirurgia #Megyn Kelly

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...