Princezná Eugenie opísala okamih zásnub: Bola som z toho celá preč

Len pred pár dňami obletela médiami správa, že po princovi Harrym sa zasnúbila aj ďalšia vnučka kráľovnej Alžbety II. - princezná Eugenie.

25.01.2018 00:00
debata (5)

Jej svadba s dlhoročným priateľom, Jackom Brooksbankasom, sa bude konať na jeseň 2018 v kaplnke svätého Juraja vo Windsore.

Princezná Eugenie a jej snúbenec,  Jack... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Princezná Eugenie Princezná Eugenie a jej snúbenec, Jack Brooksbank.

27-ročná tmavovláska počas „The One Show“ prezradila aj detaily slávnostného okamihu, ktorý sa odohral počas ich spoločnej dovolenky v Nikarague. „Jazero bolo také nádherné. A svetlo bolo naozaj zvláštne, že som také ešte nikdy predtým nevidela. Len tak som povedala, aký neuveriteľný okamih to je a on mi vzápätí položil tú otázku. Skutočne ma prekvapil, aj napriek tomu, že sme spolu už sedem rokov,“ povedala sympatická tmavovláska, princezná Eugenie.

A ešte dodala: „Bola som z toho celá preč. Pre mňa išlo o obrovské prekvapenie, ale bol to úžasný okamih a my sme nemohli byť šťastnejší,“ dodala.

O zásnubách vedela ako jedna z prvých aj kráľovná Alžbeta. „Ona aj starý otec sú veľmi šťastní. Boli medzi zopár ľuďmi, ktorí tú správu vedeli medzi prvými,“ povedala čerstvo zasnúbená princezná.

Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank pózujú v Buckinghamskom paláci na oficiálnu fotografiu pre médiá.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #princezná Eugenie

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....