Zamilovaná Pamela! Srdce jej ukradol o 18 rokov mladší futbalista

Dlho sa špekulovalo o tom, že herečka a aktivistka Pamela Anderson žije v Európe kvôli údajnemu vzťahu so Julianom Assangeom. Áno, dôvodom je muž, ale Assange to nie je.

26.01.2018 00:39
Pamela Anderson Foto: ,
Herečka Pamela Anderson na archívnom zábere.
debata

Ako píšu americké médiá, slávna hrdinka seriálu Pobrežná hliadka a hviezda magazínu Playboy, sa presťahovala do Európy pred pár mesiacmi, aby mohla byť so svojím priateľom Adilom Ramim – futbalistom klubu Olympique Marseille.

Dvojica sa mala stretnúť v Monaku minulý rok v máji a odvtedy sú vraj nerozluční. Bulvárny portál TMZ.com získal aj fotografie dvojice, ako si spoločne hrkúta v reštaurácii.

Futbalista Adil Rami je už niekoľko mesiacov... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Adil Rami Futbalista Adil Rami je už niekoľko mesiacov priateľom slávnej herečky Pamely Andersonovej.

Plavovlasá sexbomba minulý rok oslávila 50. narodeniny, pričom jej partner je mladší o osemnásť rokov. Podľa záberov, na ktorých sa Rami zamilovane usmieva na blondínku, je však vekový rozdiel pre neho nepodstatný.

Anderson už údajne prenajala vilu v Malibu a zvažuje jej predaj, pretože sa rozhodla natrvalo usadiť vo Francúzsku. Ako píše TMZ.com, herečka už niekoľko mesiacov býva s Ramim pod jednou strechou a spoločnosť im robí zlatý retriever Zuzu. Herečka je v pravidelnom kontakte so svojimi dvoma synmi, ktorých otcom je hudobník Tommy Lee Jones. Obaja však zostali v USA.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Pamela Anderson #Adil Rami

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...