Nelly podal protižalobu na ženu, ktorá ho žaluje za znásilnenie

Americký raper a herec Nelly podal protižalobu na ženu, ktorá ho žaluje zo znásilnenia.

30.01.2018 09:45
Nelly Foto: ,
Raper Nelly.
debata (1)

Monique Greene v súdnych dokumentoch tvrdí, že ju rodák z texaského Austinu počas turné v októbri zneužil a popretím tejto udalosti jej poškodil povesť. Štyridsaťtriročný interpret vo svojej protižalobe zase uvádza, že obvinenia zo sexuálneho zneužitia sú falošné, pretože sa obe strany na sexe dohodli, a Green údajne nahnevalo len to, že jeden z vystupujúcich na jeho turné vstúpil do autobusu, keď v ňom mali pohlavný styk.

Nelly, ktorého občianske meno je Cornell Iral Haynes Jr., okrem iného tvrdí, že ho Green obvinila len preto, aby mu zničila povesť. Odvtedy, ako ho verejne obvinila, údajne už nebol schopný dohodnúť si vystúpenia ani propagovať svoje nadchádzajúce albumy.

V žalobe Green Nellyho obviňujú zo sexuálneho zneužitia aj dve nemenované ženy. V ich prípadoch sa ho údajne dopustil v uplynulých dvoch rokoch. Ich výpovede sa uvádzajú ako dôkazy o tom, že raper prejavil znaky predátorského správania sa voči mladým fanúšičkam. Nelly podal návrh, aby súd zamietol tvrdenia týkajúceho sa sexuálneho napadnutia spomínaných dvoch žien ako aj tvrdenia Green o očierňovaní.

„Nelly je citlivý k ženám, ktoré sa stali obeťami a boli odsunuté na okraj spoločnosti. Toto nie je ten prípad. On nezostane ticho,“ vyjadril sa na margo protižaloby jeho právnik a dodal, že rapper verí faktom a súdnemu systému.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #znásilnenie #Nelly #protižaloba

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...