Pamela Anderson vyrazila na futbal: Dôvod? Jej milenec na ihrisku!

Partnerky športovcov v hľadisku vždy pútali patričnú pozornosť. Konieckoncov, zväčša ide o príťažlivé mladé dámy, niekdajšie modelky či kráľovné krásy. Cez víkend sa do tejto skupiny zaradila aj Pamela Anderson.

31.01.2018 00:00
debata
Herečka Pamela Anderson sledovala futbalový... Foto: SITA/AP, Claude Paris
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson sledovala futbalový zápas medzi klubmi Marseille a Monako. Dôvodom je fakt, že jej priateľom je futbalista Adil Rahmi, ktorý hrá za Olympique Marseille.

Pred pár dňami sa konečne potvrdili špekulácie o tom, že v Andersonovej živote je nový muž – konrétne športovec, futbalista Adil Rami. Člen futbalového klubu Olympique Marseille sa mal s blondínkou zoznámiť už na jar minulého roka a odvtedy sú vraj takmer nerozluční.

Dôkazom mala byť aj prítomnosť herečky a ekologickej aktivistky na štadióne v Marseille, kde sa cez víkend hralo medzi domácim družstvom a tímom z Monaka. Pamela odetá do príťažlivých šiat s kvetinovým vzorom celý súboj pozorne sledovala a dokonca si ho fotografovala. Pravdepodobne v centre jej záujmu bol najmä Rami. Ten je od Andersonovej mladší o osemnásť rokov a radí sa tak k malej skupinke vrcholových športovcov, ktorých partnerka nie je od nich mladšia.

zväčšiť Herečka Pamela Anderson sledovala futbalový... Foto: SITA/AP, Claude Paris
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson sledovala futbalový zápas medzi klubmi Marseille a Monako.

Jedno však treba zdôrazniť určite – hoci bývalá hviezda seriálu Pobrežná hliadka oslávila už päťdesiate narodeniny, jej pôvab a forma by mohla konkurovať aj nejednej o desaťročia mladšej dáme. Vy si môžete pozrieť v galérii aj ďalšie príťažlivé partnerky futbalistov.

Cristiano Ronaldo s tehotnou partnerkou...
Tenistka Ana Ivanovic a nemecký futbalista...
+8Herečka Pamela Anderson sledovala futbalový...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson #zápas #hľadisko #Adil Rami

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....