Weinsteinova manželka prišla o biznis! Jej šaty nikto nenosí, ruší prehliadku

Módna značka Marchesa, ktorú založila v roku 2004 Georgina Chapman, manželka producenta Harveyho Weinsteina, nebude prezentovať novú kolekciu na týždni módy v New Yorku. Uviedla to v oficiálnom vyhlásení samotná Chapman.

31.01.2018 11:50
Producent Harvey Weinstein a jeho manželka... Foto: ,
Producent Harvey Weinstein a jeho manželka Georgina Chapman na archívnom zábere.
debata (4)

Práve škandál jej životného partnera, slávneho filmového producenta, ktorého zo sexuálneho obťažovania a dokonca znásilnenia obvinilo niekoľko známych žien, je zrejme dôvodom, prečo módna značka zastavila tradičný proces prezentácie nových kolekcií.

Médiá si všimli, že v uplynulých mesiacoch sa šaty z dielne tohto ateliéru neobjavili na jedinej hollywoodskej akcii, hoci predtým ich nosili aj hviezdy áčkového formátu. V šatách Marchesa si napríklad svojho jediného Oscara prevzala herečka Sandra Bullock.

Herečka Sandra Bullock na archívnom zábere z... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herečka Sandra Bullock v kreácii z dielne značky Marchesa. Herečka Sandra Bullock na archívnom zábere z vyhlásenia Oscarov v kreácii z dielne značky Marchesa.

Georgina Chapman po zverejnení škandalóznych obvinení proti jej manželovi podala žiadosť o rozvod. Stalo sa tak už v októbri minulého roka, len pár dní po tom, ako sa v tlači objavil prvý veľký materiál o Weinsteinovi, ktorého ústrednou aktérkou bola herečka Ashley Judd. Odvtedy sa dizajnérka stiahla celkom z verejného života a jej zábery sa nepodarilo vypátrať ani najšikovnejším paparazzom.

Podľa vyhlásenia pre médiá sa však Chapman nevzdáva odevného biznisu. Údajne plánuje odprezentovať svoju novú odevnú líniu, pričom však pôjde o nový formát prezentácie.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Marchesa #týždeň módy #Georgina Chapman

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...