Odlúčenie nám pomáha, tvrdí o manželstve Sarah Jessica Parker

Keď sa rozchádzajú hviezdne páry, často sa ako dôvod uvádza, že nemali dostatok času byť spolu. Herečka Sarah Jessica Parker tvrdí, že jej 20-ročnému manželstvu odlúčenie pomáha.

02.02.2018 00:00
debata
Herečka Sarah Jessica Parker (v šatách Monse) a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Sarah Jessica Parker (v šatách Monse) a jej manžel Matthew Broderick. Herečka Sarah Jessica Parker (v šatách Monse) a jej manžel Matthew Broderick.

Niekdajšia hrdinka seriálu Sex v meste a momentálne hrdinka seriálu Rozvod sa rozhovorila o tom, ako nabitý profesionálny rozvrh udržiava jej vzťah s manželom Matthewom Broderickom v dobrom stave.

„Viem, že to znie bláznivo, ale máme životy, ktoré nám dovoľujú odísť preč a potom sa k sebe vrátiť,“ uviedla herečka. „Jeho život ho vezme tam, mňa môj zase inam. Istým spôsobom si myslím, že to bolo enormne prínosné, pretože istým spôsobom toho veľa zdieľame. A vždy, keď sa vzťah ocitne v ťažkostiach, prichádza moment, keď sa rozhodujete, či stojí za to zvládnuť to,“ vysvetlila Parker.

„Ja som mala šťastie. Vzťahy sú ťažká vec, ale ja som vždy chcela do nich investovať viac,“ doplnila ešte 50-ročná herečka, ktorá je za Brodericka vydatá už vyše dvadsať rokov a niekoľko rokov predtým spolu chodili.

„Milujem ho. Myslím si, že je skvelý a som si istá, že občas mu leziem na nervy. Aj on mne niekedy. Ale zároveň som nesmierne hrdá na to, aký je to človek. A čím dlhšie ste spolu, tým viac do toho spolu vkladáte. Partnerove triumfy sú aj vaše, jeho sklamania prežívate s ním aj vy. A čím viac ste takých vecí zažili, tým ťažšie je predstaviť si, že by prestal byť súčasťou vášho života,“ uzavrela ešte známa herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #manželstvo #odlúčenie #Sarah Jessica Parker #Matthew Broderick

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...