Clooney o zoznámení s krásnou Amal: Netušil som, či chce so mnou rande

Láska sa začína všelijako, v prípade herca Georga Clooneyho však jeho vzťah s manželkou Amal odštartoval ako skutočná náhoda. Vraj sa ani nemusel pohnúť z vlastného domu!

02.02.2018 12:05
debata
George Clooney a Amal Clooney na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
George Clooney George Clooney a Amal Clooney na archívnom zábere.

Clooney počas návštevy talk-šou My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman prezradil, že prvé zoznámenie sa s terajšou pani Clooneyovou prebehlo priamo u neho doma – vo vile pri talianskom jazere Como, kde trávi veľkú časť roka.

„Ani som neodišiel z domu. To je na tom asi tá najbláznivejšia vec. Náš spoločný priateľ sa mi ozval s tým, že sa zastaví a opýtal sa, či môže doviesť aj kamarátku,“ zaspomínal si Clooney, ktorý vraj bez problémov súhlasil.

„Najvtipnejšia vec je, že v tom čase boli na návšteve aj moji rodičia, a všetci sme sa spolu zhovárali a zostali sme hore skoro celú noc a potom som od nej dostal emailovú adresu, aby mi mohla poslať nejaké fotky mojich rodičov z mobilu. A potom sme si začali písať a ja som skutočne, fakt som nevedel, či by šla so mnou na rande,“ uviedol v rozhovore 56-ročný herec. Vraj si myslel, že po tom prvom večere sú z nich „len kamoši“.

Napokon sa však randenie podarilo a z neho bola nakoniec aj svadba. Zarytý starý mládenec sa tak stal ženáčom a pred časom aj otcom. Právnička Amal Alamuddin mu minulý rok v júni porodila dvojičky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #George Clooney #zoznámenie #Amal Clooney

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...