Selena Gomez ukončila liečbu proti depresii. Chcela si ujasniť smer

Speváčka a herečka Selena Gomez už dávnejšie priznala, že sa musí potýkať s psychickými problémami. Dobrovoľne sa pred časom prihlásila aj na liečebný program.

03.02.2018 00:00
Selena Gomez v kožených šatách Coach. Foto: ,
Selena Gomez na archívnom zábere.
debata

Ako píše portál magazínu US Weekly, Gomez už medzitým stihla svoje liečenie ukončiť. Prebiehalo časť januára v New Yorku a malo ísť o pobyt v zariadení, v ktorom sa cieli na podporu zdravého životného štýlu, ale tiež posilnenie mentálnej stability.

„Je to program o mentálnom wellnesse, ale tiež o zdravom stravovaní. Strávila tam asi dva týždne, ale popri tom sa venovala aj pracovným povinnostiam v New Yorku,“ citoval portál nemenovaný zdroj. Dodal tiež, že hviezda sa momentálne cíti skvelo.

Podľa iného informátora však Gomez podstúpila aj cvičenia na boj s depresiou a úzkosťou, ktorým v minulosti čelila. „V jej živote sa toho posledné mesiace udialo viac ako dosť. Potrebovala si teda vyčistiť hlavu a ujasniť si, že toto je smer, ktorým sa naozaj chcela vydať,“ doplnil US Weekly.

Speváčka sa pred pár mesiacmi rozišla s priateľom The Weekndom a vrátila sa k svojmu bývalému partnerovi – kanadskému spevákovi Justinovi Bieberovi.

debata chyba
Viac na túto tému: #liečba #Selena Gomez #psychika

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...