Tetovanie od Willa Smitha? Najhorší nápad, tvrdí hviezda Robocopa

Niektoré rozhodnutia v živote by ste najradšej vzali späť. Občas tie dôležité, občas aj tie úplne malicherné. Herec Joel Kinnaman priznal jedno z druhej skupiny.

03.02.2018 10:00
debata
Herec Joel Kinnaman a jeho manželka Cleo... Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Joel Kinnaman a jeho manželka Cleo Wattenstrom Herec Joel Kinnaman a jeho manželka Cleo Wattenstrom počas slávnostnej večere v Bielom dome.

Počas návštevy v talk-šou Watch what happens sa priznal, že ľutuje, že si po skončení nakrúcania filmu Jednotka samovrahov nechal urobiť tetovanie od kolegu Willa Smitha. „Fakt to ľutujem, bola to úplne hlúpa myšlienka,“ uviedol na otázku moderátora Andyho Cohena herec.

„Je to ako životná lekcia. Chápete, nenechávajte 47-ročného chlapa, aby vás tetoval, ak nemá svoje okuliare na čítanie,“ uviedol Kinnaman so smiechom. „Špeciálne, ak máte za ženu veľmi talentovanú tatérku,“ doplnil ešte na adresu svojej manželky Cleo Wattenstromovej.

S tatérkou, ktorá púta pozornosť všade, kde sa objaví svojimi početnými grafickými ozdobami tela, sa rodák zo Štokholmu zoznámil tesne po rozchode s herečkou Oliviou Munnovou.

Kinnamana pozná svet okrem spomenutej Jednotky samovrahov najmä z novodobej verzie filmu Robocop či seriálu Johan Falk. Tento rok do kín príde film Tri sekundy, v ktorom si zahral po boku hviezd ako Clive Owen, Rosamunde Pike či Ana de Armas.

debata chyba
Viac na túto tému: #ľútosť #tetovanie #Will Smith #Joel Kinnaman

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...