Aj princezná Eugenie už má termín! Svadba bude v októbri

Britská princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank sa zosobášia 12. októbra. V piatok to oznámil jej otec, vojvoda z Yorku.

04.02.2018 13:40
debata
Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank pózujú v Buckinghamskom paláci na oficiálnu fotografiu pre médiá.

Svadba 27-ročnej vnučky kráľovnej Alžbety II. a 31-ročného bývalého manažéra známeho londýnskeho klubu Mahiki sa bude konať v Kaplnke svätého Juraja na hrade vo Windsore, kde sa v máji zosobášia jej bratranec, princ Harry a americká herečka Meghan Markle.

Dvojica, ktorá sa zoznámila pred niekoľkými rokmi počas lyžovačky, sa zasnúbila v januári v Nikarague. Eugenie, ktorá pracuje ako riaditeľka v galérii Hauser and Wirth, si po svadbe ponechá svoj titul a bude mať možnosť rozhodnúť sa, či si vezme manželovo priezvisko.

Princezná Eugenie je mladšou dcérou princa Andrewa, druhého syna kráľovnej Alžbety II., a jeho bývalej manželky, vojvodkyne z Yorku Sarah Ferguson. Je ôsmou v línii následníctva na britský kráľovský trón. Princezná je patrónkou viacerých charitatívnych organizácií ako napríklad Teenage Cancer Trust, European School of Osteopathy či Elephant Family.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #oznámenie #termín #princezná Eugenie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...