Timberlake na Super Bowl: Klaňal sa Princeovi, dekolty zostali zahalené!

Spevák Justin Timberlake v nedeľu cez polčas finále ligy amerického futbalu prekvapil divákov poctou Princeovi.

05.02.2018 11:00
Justin Timberlake Foto: ,
Spevák Justin Timberlake bavil divákov svojimi najväčšími hitmi.
debata

Zosnulý legendárny spevák a skladateľ sa objavil na plátne a vyzeralo to, ako by s Timberlakom za klavírom spievali spolu dueto. Išlo o skladbu I would ide 4 U. Scéna bola osvetlená do fialova na počesť Princevho zrejme najznámejšieho albumu a hitu Purple Rain. Prince bol rodákom z Minneapolisu, kde sa takzvaný Super Bowl konal.

Spevák Justin Timberlake bavil divákov svojimi...
Spevák Justin Timberlake bavil divákov svojimi...
+7Spevák Justin Timberlake bavil divákov svojimi...

Zápas medzi tímami New England Patriots a Philadelphia Eagles odštartovala americkou hymnou speváčka Pink. O tom, ako jej spevácky výkon dopadne, sa dopredu predovšetkým na sociálnych sieťach špekulovalo, lebo umelkyňa sa netajila tým, že bojuje s prechladnutím. Americká tlač ale nakoniec jej vystúpenie hodnotila slovami ako „dala to“ a „emóciami nabité prevedenie“. Spev trojnásobnej držiteľky Grammy ocenili na sociálnych sieťach i osobnosti, napríklad moderátorka Ellen DeGeneres alebo speváčka Sheryl Crow.

Ako každý rok bol minikoncert v polčase Super Bowlu napäto očakávaný. Liga amerického futbalu (NFL) na šou vynakladá nemalé prostriedky. Tridsaťsedemročný Timberlake spieval počas tradične mimoriadne sledovaného poločasového predstavenie už tretíkrát, čo sa doteraz žiadnemu umelcovi nepodarilo.

Na pozretie vystúpenia musíte kliknúť na link, ktorý vedie priamo na Youtube.com

Prvýkrát to bolo v roku 2001, o tri roky neskôr zaspieval s Janet Jacksonovou. V závere vystúpenia vtedy spevák trhol s časťou oblečenia Jacksonovej tak silno, že údajne nechtiac odhalil jej prsník. Vo svojom následnom ospravedlnení použil frázu „závada šiat“ (wardrobe malfunction), ktorá sa stala súčasťou popkultúry a dostala sa do slovníkov.

Super Bowl je najsledovanejším podujatím v americkej televízii, ku ktorej každoročne priťahuje viac ako 100 miliónov divákov.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #šou #Super Bowl #Justin Timberlake #vystúpenie

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....