Mstí sa blond sexbomba dizajnérovi? Slová o obťažovaní sú vraj lož, tvrdí

Minulý týždeň sa na Twitteri slávnej americkej modelky Kate Uptonovej objavil príspevok, podľa ktorého zjavne obviňovala šéfa veľkej módnej značky z obťažovania. Jeho vyjadrenie prišlo až teraz.

06.02.2018 18:05
Topmodelka Kate Upton na archívnom zábere. Foto: ,
Topmodelka Kate Upton na archívnom zábere.
debata

Ide o Paula Marciana, dlhoročného kreatívneho šéfa značky Guess, s ktorou v minulosti blondínka spolupracovala. „Je skutočným sklamaním, že taká ikonická ženská značka ako Guess stále dáva moc do rúk mužovi ako je Paul Marciano,“ napísala Upton na sociálnej sieti. Doplnila tiež, že Marciano mal „sexuálne a emocionálne obťažovať ženy“.

Samotný spoluzakladateľ značky však tvrdí, že k ničomu takému nedošlo. „Slečna Upton neposkytla žiadne konkrétne detaily. Zverejnila toto zlomyseľné a falošné obvinenie len pár hodín pred uvedením našej novej veľkej kampane Guess,“ uviedol pre portál TMZ.com Marciano.

„Dostali sa ku mne informácie, že už nejaký čas sa snaží zdiskreditovať ma a bude okrem iného svedčiť, že som ju obchytkával,“ uviedol dizajnér. „Toto obvinenie je falošné. Nikdy som sa nedotkol Kate Uptonovej. Nikdy som nebol s Kate Uptonovou osamote a nikdy som sa k nej nesprával neprimerane,“ vyhlásil Marciano.

Modelka pre spomenutý portál akurát uviedla, že sa „teší, keď vyrozpráva celý jej príbeh“. Žiadne ďalšie detaily však zatiaľ neposkytla. Ako píše portál TMZ.com, zdroje z okolia Marciana tvrdia, že môže ísť o pomstu modelky. Dôvodom má byť, že značka s ňou zrušila reklamný kontrakt po nevydarenom fotení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Upton #reakcia #sexuálne obťažovanie #MeToo #Paul Marciano

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...