Megan Fox: Môj vzhľad s mojou povahou nikdy neladil

Megan Fox (31) je považovaná za jednu z najsexi žien Hollywoodu. Jej kariéra začala prudko stúpať potom, čo sa v roku 2010 objavila v Transformeroch.

11.02.2018 00:00
Megan Fox Foto:
Megan Fox pre značku Fredrick’s of Hollywood.
debata

Krásnu tmavovlásku si v snímke nebolo možné nevšimnúť. Jej tvár je naozaj výrazná. „Môj vzhľad akosi nikdy nepasoval k mojej povahe,“ opísala v rozhovore pre Cosmopolitan.

Už počas strednej školy ju všetci považovali za excentrickú. „Ja som však mala pocit, že som tu omylom. Vždy som verila na mimozemšťanov a myslím si, že keby sa na planéte objavili, bola by som ja ich kontaktnou osobou.“

Herečka má tri deti s manželom, hercom Brianom Austinom Greenom. Aj to je dôvod, prečo to s prácou nepreháňa. „Chcem tu byť pre svoje deti a nie neustále stáť pred kamerami. Na druhej strane treba povedať, že v žiadnom inom povolaní nie je ‚životnosť‘ žien taká krátka ako v herectve. Aj preto je dobré myslieť na zadné vrátka,“ opísala v rozhovore. Pred časom preto aj z tohto dôvodu vstúpila do sveta obchodu sa stala sa partnerkou značky spodnej bielizne „Frederick’s of Hollywood“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #vzhľad

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...