Detaily o svadbe Harryho a Meghan sú vonku! Kto zaplatí celú parádu?

Britský princ Harry a jeho snúbenica, americká herečka Meghan Markle, odhalili ďalšie detaily o ich svadbe, ktorá sa bude konať 19. mája v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor.

12.02.2018 09:50
Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle na... Foto: ,
Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle na archívnom zábere.
debata

Sobáš sa uskutoční na poludnie, pričom bohoslužbu povedie windsorský dekan David Conner. Dvojicu oddá arcibiskup z Canterbury Justin Welby, oznámil Kensingtonský palác s tým že snúbenci sú „veľmi vďační za mnohé blahoželania, ktoré dostali“.

Mladomanželia po svadbe absolvujú jazdu v koči so sprievodom po mestečku Windsor. „Dúfajú, že táto krátka cesta ponúkne mnohým ľuďom možnosť zísť sa vo Windsore a užiť si atmosféru tohto mimoriadneho dňa,“ uviedol Kensingtonský pa­lác.

Po sprievode sa dvojica vráti na hrad, kde sa v Sále svätého Juraja zúčastní na recepcii s hosťami z kongregácie. Harryho otec, princ Charles, následne večer usporiada súkromnú recepciu pre manželský pár, najbližších priateľov a rodinu. Celú svadbu vrátane bohoslužby, hudby, kvetov a hostiny zaplatí kráľovská rodina.

Princ a herečka sa zasnúbili v novembri a radostnú správu oznámili zástupcovia Clarence House, oficiálneho sídla Harryho otca, princa Charlesa. Tridsaťtriročný Harry a o tri roky staršia rodáčka z Los Angeles tvoria pár od roka 2016 a po svadbe budú bývať v Nottingham Cottage v Kensingtonskom paláci. Markle pred svadbou absolvuje krst a birmovku.

Princ Harry, celým menom Henry Charles Albert David, sa narodil 15. septembra 1984. Je mladším synom už zosnulej princeznej Diany a princa Charlesa. V súčasnosti je piatym v poradovníku čakateľov na trón. Okrem jeho otca sú pred ním aj starší brat William, jeho syn George a dcéra Charlotte.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #svadba #detaily #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...