Rozdiel 26 rokov! Ale komik Cook si mladučkú milenku fakt užíva

Mnohí nedávali veľké šance na prežitie vzťahu komika Danea Cooka a jeho mladučkej milenky Kelsi Taylorovej. Čoskoro to však bude rok, čo sa stretávajú. A na Havaji vyzerali ako hrdličky.

13.02.2018 00:00
debata (2)
Herec a komik Dane Cook a jeho priateľka Kelsi... Foto: Profimedia
Dane Cook a jeho priateľka Kelsi Taylor Herec a komik Dane Cook a jeho priateľka Kelsi Taylor počas dovolenkového víkendu na Havaji.

Štyridsaťpäťročný herec a komik vzal svoju 19-ročnú priateľku na dovolenkový víkend na exotickom ostrove. Dvojica, ktorú načapali paparazzovia, pôsobila od prvého momentu ako mimoriadne zamilovaný párik.

Sexy tmavovláska v oranžových bikinách, pre ktorú by Cook pokojne mohol byť otcom, predvádzala na pláži ukážkovú figúru. Partneri sa neustále navzájom dotýkali, objímali, alebo si dávali bozky.

Cooka poznajú diváci napríklad z romantickej komédie Zamestnanec mesiaca, v ktorej si zahral po boku Jessicy Simpsonovej. Posledné roky hráva predovšetkým v televíznych projektoch. Na svojom Instagrame, kde sa delí aj o momentky s Taylorovou, často zaznamenáva aj chvíle pri tréningu alebo cvičení. Dôvodom má byť fakt, že v posledných rokoch pribral. V profile má dokonca poznámku, že „rastie proti svojej vôli“. Jeho príťažlivej polovičke však bruško zjavne neprekáža.

mahalooooooooh

Príspevok, ktorý zdieľa kelsi taylor (@itskelsitaylor),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Havaj #rozdiel #romanca #Kelsi Taylor

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...