Bitka o dedičstvo? Dcéra francúzskeho Elvisa chce napadnúť závet

Dcéra zosnulého francúzskeho rockera Johnnyho Hallydaya Laura Smet plánuje napadnúť otcov závet, na základe ktorého ponecháva všetok majetok a umelecké práva "výlučne" svojej manželke Laeticii.

13.02.2018 13:00
Laeticia (v strede), jeho dcéra Laura Smet a... Foto: ,
Vdova po francúzskom spevákovi Johnnym Hallydayovi Laeticia (v strede), jeho dcéra Laura Smet a syn David Hallyday na archívnom zábere z dňa poslednej rozlúčky so spevákom.
debata (1)

V pondelok o tom informovala agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie Smetovej právnikov. Podľa vyhlásenia Smet znenie otcovej poslednej vôle prijala s „s prekvapením a bolesťou“.

Dcéra francúzskeho Elvisa na základe informácií jej právnych zástupcov tiež povedala, že otec jej nezanechal „ani gitaru, ani motorku a dokonca ani podpísanú platňu s piesňou Laura, ktorá je venovaná jej“.

Závet, ktorý podlieha kalifornskému právnemu systému, je podľa právnikov dcéry rockovej hviezdy v rozpore s francúzskym právom.

Johnny Hallyday, občianskym menom Jean-Philippe Smet, zomrel vlani v decembri. Laeticia Hallyday bola jeho štvrtou manželkou.

Francúzsky spevák predal viac ako 100 miliónov albumov, účinkoval v mnohých filmoch a desiatky rokov plnil športové štadióny. Francúzi ho volali jednoducho „náš Johnny“, avšak okrem frankofónnej oblasti bol takmer neznámy.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dedičstvo #závet #sklamanie #Johnny Hallyday #Laura Smet

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....