Čokoládová Dara dorazila z Bali na Slovensko: Čo povedala o Cibulkovej?

Iba pred pár dňami sa vrátila z viac ako mesiac trvajúcej dovolenky. Slnečné Bali vymenila Dara Rolins za Bratislavu.

15.02.2018 11:27
debata (4)
Speváčka Dara Rolins zavítala do Bratislavy po... Foto: AVON
Speváčka Dara Rolins zavítala do Bratislavy po dlhej dovolenke na Bali. Speváčka Dara Rolins zavítala do Bratislavy po dlhej dovolenke na Bali.

Rodáčka z hlavného mesta, ktorá však už roky žije v Prahe, zavítala na rodnú hrudu ako ambasádorka známej kozmetickej značky. A pútala pozornosť nielen dobrou náladou a ukážkovou postavou, ale aj príťažlivým dovolenkovým opálením.

Štyridsaťštyriročná hudobná interpretka sa bude nasledujúci rok prihovárať ženám nielen ako reklamná tvár, ale tiež ako osobnosť, ktorá ženy podporuje a vzdáva im hold. „Ja žijem v ženskom svete a mám okolo seba naozaj veľa skvelých žien,“ uviedla na tlačovej konferencii Rolins. Ak by mala niektorú z nich menovať a uviesť za svoju inšpiráciu, nechýbali by vraj v zozname mená známych Sloveniek ako Dominika Cibulková či Zuzana Šebová.

„Obe považujem za moje výborné priateľky. Sú to šikovné, úspešné ženy. Ale napriek tomu, že sú slávne, sú veľmi ľudské a normálne,“ komentovala Dara Rolins. Na otázku moderátora Bruna Cibereja, či by jej ženským vzorom nemohla byť aj dcérka Laura, odvetila speváčka so smiechom.

„Ona ešte nie je celkom žena, je to také moje žieňa. Ale nohy už má rovnako dlhé ako ja,“ vysvetlila. Doplnila, že sama nevie, po kom vlastne, keďže aj Laurin otec, speváčkin bývalý partner Matěj Homola, nie je „žiadna výška“.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #kozmetika #opálenie #Dara Rolins #Bali #Zuzana Šebová

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...