Tajný rozchod a nový chlap takmer hneď?! Sexy Emily sa teda nezdá...

Niekoľko rokov tvorila pár so známym producentom. Ale bez toho, aby sa objavili správy o rozchode, začala sa kráska Emily Ratajkowski objavovať po boku nového muža.

16.02.2018 00:00
Emily Ratajkowski Foto:
Topmodelka a herečka Emily Ratajkowski pri hotelovom bazéne Eden Rock Hotel v Cannes.
debata

V stredu na sviatok zamilovaných sa v médiách objavili fotografie londýnskej rodáčky v náručí neznámeho plavovlasého mladíka. Ako sa ukázalo, ide o herca Sebastiana Bear-McClarda, ktorý sa napríklad objavil v dráme Heaven knows what.

Dvojicu zachytili objektívy paparazzov pri puse „na rozlúčku“, ale aj počas dňa niekoľkokrát. Sexy brunetka, ktorú preslávilo účinkovanie vo videoklipe k hitu Blurred Lines, vyzerá veľmi spokojne a zdroje z jej okolia tvrdia, že nový románik ju veľmi rýchlo zasiahol.

Herec a producent Sebastian Bear-McClard... Foto: SITA/AP, David Azia
Sebastian Bear-McClard (vľavo) a herec Caleb Landry Jones Herec a producent Sebastian Bear-McClard (vľavo) a herec Caleb Landry Jones na archívnom zábere.

Podľa správ Daily Mail sa 26-ročná modelka už pred niekoľkými týždňami odsťahovala z apartmánu ex-priateľa Magida, ktorý vlastnil v Los Angeles. Žiadne ďalšie detaily však známe o tomto rozchode nie sú a modelkin hovorca sa k nim odmietol vyjadriť.

Podľa dohadov tlače však môže byť dôvodom aj veľká pracovná vyťaženosť oboch partnerov. Magid je úspešný hudobný producent a kvôli práci cestuje často po celom kontinente, modelka a tiež herečka Ratajkowski má zase množstvo povinností a aktivít spojených so svojou profesnou kariérou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #koniec #chlap #Emily Ratajkowski

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....