Šťastie v láske? Znovu to nevyšlo! Aniston sa rozchádza s manželom

Americkí herci Jennifer Aniston a Justin Theroux oznámili oficiálnou cestou svoju manželskú odluku. Informovala o tom agentúra AP.

16.02.2018 08:05
Jennifer Aniston a Justin Theroux Foto: ,
Manželia Jennifer Aniston a Justin Theroux na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťdeväťročná Aniston a 46-ročný Theroux uzavreli sobáš v auguste 2015. „V snahe predísť špekuláciám sme sa rozhodli oznámiť svoju manželskú odluku. K rozhodnutiu sme došli spoločne a s láskou na konci minulého roka. Sme dvaja najlepší priatelia, ktorí sa rozhodli spolu už nežiť ako pár,“ píše sa v ich vyhlásení pre médiá.

„Za normálnych okolností by sme k tomuto kroku pristúpili neverejne, ale vzhľadom k tomu, že bulvárne médiá si nenechajú ujsť príležitosť o veciach špekulovať a vymýšľať si, rozhodli sme sa pravdu povedať sami,“ stálo okrem iného v spoločnom vyhlásení páru, ktoré zverejnil jeho hovorca Stephen Huvane.

 Jennifer Aniston a  Justin Theroux prišli na...
Manželia Jennifer Aniston a Justin Theroux...
+8Manželia Jennifer Aniston a Justin Theroux...

Krásku Anistonovú, ktorá sa preslávila vďaka kultovému televíznemu seriálu Priatelia a niekoľkoročným manželstvom s hercom Bradom Pittom, mohli diváci tiež vidieť v priemerne úspešných romantických komédiách ako Božský Bruce, Riskni to s Polly alebo Nie je z teba až tak paf.

Theroux sa predstavil divákom napríklad v komédiách Charlieho anjeli: na plné pecky, Zoolander alebo Baxter. Hral aj v mnohých známych televíznych seriáloch ako Pozostalí.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Aniston #koniec #odluka #Justin Theroux #oznámenie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...