Celeste Buckingham zbiera tetovania. Toto všetko skrýva pod šatami!

Speváčka Celeste Buckingham sa už niekoľko rokov so záľubou necháva tetovať. Telo mladej umelkyne zatiaľ zdobí desať tetovaní.

16.02.2018 13:50
debata
Speváčka a herečka Celeste Buckingham. Foto: Ján Zemiar
Speváčka a herečka Celeste Buckingham. Speváčka a herečka Celeste Buckingham.

Najnovším obrázkom, ktorý jej len nedávno pribudol do zbierky, je princezná Mononoke z rovnomenného japonského animovaného filmu režiséra Hajao Mijazakiho. „Začína sa pri najnižšej časti pása a končí v strede chrbta hneď pod tou ‚slávnou‘ kerkou s ružami a pištoľami. Ešte nie je celkom hotová – teda, rysy áno, len sa musí ešte dotieňovať. Inak je nádherná… Ja som vyrastala na Mijazakiho filmoch a odjakživa som si chcela dať vytetovať práve Mononoke na vlkovi. Má na sebe aj masku a vychádza z lesa, takže sú v obrázku zakomponované aj tiene stromov…,“ prezradila Buckingham.

Tetovanie si nechala spraviť krátko po návrate z Tokia, kde na jeseň minulého roka nakrúcala videoklip s rapperom Akalakym. „V Tokiu bol Mijazaki doslova všade. On je tam vnímaný ako boh animácií. Jeho obrazy sú skrátka ikonické a jeho filmy majú silné príbehy. Milujem ich, lebo sú v nich metafory na reálne situácie. Film o princeznej Mononoke napríklad odráža konflikt ľudí s prírodou. To je aj dnešná realita – buď nás planéta prevalcuje alebo my vyčerpáme jej zdroje… V Mijazakiho filmoch však vždy nastane zvrat k dobrému. To sa mi páči. Že napriek tomu, že sa jeho postavy vnárajú do tmavých hlbín, vždy sa napokon vynoria. Aj keď sa veľmi trápia, sú napokon odmenené,“ poznamenala speváčka.

Ďalším tetovaním, ktoré už dlhšie plánuje, je ruka Hamsa s ľudovými vzormi. „Tú si chcem dať vytetovať u jednej slovenskej tatérky. Ona robí kerky so slovenskými ľudovými vzormi. Už som ju dávnejšie poprosila o návrh, nakreslila mi úžasný vzor, len čakám, kedy sa obe časovo zladíme. Miesto na jednom boku už mám ale pre tento obrázok rezervované. Veľmi sa na to teším,“ podotkla 22-ročná brunetka.

Napriek tomu, že tetovania na jej koži budú zrejme neustále pribúdať, nohy a ruky si chce kvôli práci nechať čisté. „Je to tak lepšie, kvôli reklamám aj kvôli nakrúcaniu. Zároveň mám aj rada, keď sú tie kerky tak trošku skryté. Keď si dám šaty na ramienkach, sú vidieť, ale inak nie. Človek by ani nepovedal, koľko ich mám,“ zasmiala sa Celeste.

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #zbierka #tetovanie

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...