Lawrence rozopnutá až po pupok! Chcela zatieniť kamošku - nevestu?

O kamarátstve herečiek Jennifer Lawrenceovej a Amy Schumerovej sa popísalo už toho dosť. Prvá spomenutá nechýbala ani na nedávnej svadbe tej druhej.

17.02.2018 14:00
debata
Herečka Jennifer Lawrence na zábere z... Foto: SITA/AP, Dave Allocca
Film Premiere Red Herečka Jennifer Lawrence na zábere z premietania filmu Red Sparrow. Herečka Jennifer Lawrence na zábere z premietania filmu Red Sparrow.

Hrdinka ságy Hry o život a držiteľka Oscara sa pre portál ET rozhovorila o svadobnom dni, ktorý bol podľa nej naozaj úžasný. „Bolo to nádherné,“ uviedla Lawrence. „Bolo to veľmi náhle, ale jej výmena sľubov, celý obrad, boli krásne. Celý čas som posmrkávala dojatím,“ pokračovala blondínka. „Keď sa dvaja ľudia naozaj milujú a myslia to vážne, je to vidieť. Bol to nádherný obrad a úžasné chvíle. Nemôžem byť šťastnejšia za nich,“ doplnila ešte herečka.

Jej kamarátka Schumer, s ktorou by sa mali spolu objaviť aj v komediálnom filme, zverejnila zo svadobného dňa niekoľko záberov. Na väčšine z nich má Lawrence na sebe ružové šaty, no nedá sa nevšimnúť si zaujímavý detail. Gombíky na prednom dieli má rozopnuté takmer po pupok.

„Mám to tak na každej jednej svadobnej fotke. Vyzerá to, ako keby som si povedala: Tak zlato, fakt si si myslela, že tento deň bude len o tebe,“ zavtipkovala si na margo dojmu „zákernej kamarátky“ Jennifer Lawrence.

Herečka Jennifer Lawrence (vpravo) a jej... Foto: Instagram/Amyschumer
Herečka Jennifer Lawrence (vpravo) a jej kamarátka - nevesta Amy Schumer. Herečka Jennifer Lawrence (vpravo) a jej kamarátka - nevesta Amy Schumer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jennifer Lawrence #kamarátka #Amy Schumer

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...