Delon potvrdil, že v jeho byte padol výstrel. Ale syn to nebol, vraví

Francúzsky herec Alain Delon potvrdil, že v jeho ženevskom byte vo štvrtok padol výstrel, ktorý zranil dievča, ale uistil, že nevystrelil jeho sedemnásťročný syn Alain Fabien.

04.07.2011 12:00
Alain Delon Foto:
Herec Alain Delon na filmovom festivale v Cannes.S herečkou Claudiou Cardinaleovou (vľavo) a dcérou Anouschkou Delonovou.
debata

V rozhovore pre švajčiarsky denník Le Matin však priznal, že syn zneužil jeho dôveru, keď v byte bez jeho vedomia zorganizoval párty s priateľmi. „Výsledok – volá mi polícia. Som veľmi smutný,“ povedal slávny herec.

„Všetko, čo teraz viem, je, že môj syn nevystrelil. Hrabali sa tam, manipulovali so zbraňou, neviem čo a padol výstrel,“ povedal o incidente.

Le Matin v piatok písal, že zo zbrane, o ktorej nevedel, že je nabitá, vystrelil Delonov ssyn. Denník Tribune de Geneve naopak tvrdil, že nechtiac strieľal účastník večierka. Dievča má ťažké poranenie brucha.

Podľa Delonovho názoru „žijú naše deti so všetkými tými násilníckymi videohami, Facebookom, internetom a všetkym takým neustále v pomyselnom svete. Potom ich brutálne dostihne skutočnosť. Našťastie to dievča neodišlo zo života na večnosť,“ zdôraznila hviezda filmov ako Gepard, Rocco a jeho bratia či Borsalino.

debata chyba

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...