Najhoršia verzia americkej hymny?! Speváčke Fergie sa smiali aj basketbalisti

Tak tomu sa povie trapas - spevácke kvality americkej umelkyne Fergie nemôže nik spochybňovať. Ale ak príde na to, či dokáže vystihnúť vhodnosť daného momentu, tam už je to asi na zváženie.

19.02.2018 11:35
Fergie Foto: ,
Speváčka Fergie počas spevu americkej národnej hymny pred zápasom NBA All-Star.
debata (4)

Americká speváčka a bývalá členka formácie Black Eyed Peas v nedeľu dostala možnosť zaspievať národnú pieseň pred basketbalovým zápasom. To, čo nasledovalo, však prekvapilo nejedného diváka, aj samotných hráčov.

Fergie totiž skladbu The Star-spangled Banner zaspievala akoby išlo o šteklivý kabaretový song. Hoci pôvodný zámer bol pravdepodobne pridať do pompéznej skladby, trochu jazzovej nálady, maznavý hlas speváčky z nej spravil skôr čosi nechcene smiešne.

Zo záberov do publika či na hráčov bolo vidieť, že niektorí z nich nedokážu udržať smiech. Podľa správ Independent.co.uk sa chichotal aj známy moderátor Jimmy Kimmel, ktorý sedel v hľadisku či interpret známy pod menom Chance The Rapper.

Po vystúpení sa okamžite objavilo množstvo príspevkov na sociálnych sieťach a veľká časť užívateľov nazvala toto vystúpenie „najhoršou verziou vôbec“. Ďalší ju zase prirovnávali k spevu hymny v roku 1990, ktoré predviedla komička Roseanne Barr. Išlo vtedy o mimoriadne nevydarené vystúpenie.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #USA #basketbal #Fergie #hymna

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...