Herec Tovey sa zasnúbil. O ruku ho požiadal bývalý ragbista

Už niekoľko mesiacov tvoria pár a niekoľko dní sú zasnúbení. Správu o tom potvrdil médiám samotný herec Russell Tovey, známy najmä zo seriálov Looking alebo Quantico.

20.02.2018 12:28
Russell Tovey (vpravo) a jeho snúbenec Steve... Foto:
Herec Russell Tovey (vpravo) a jeho snúbenec Steve Brockman na zábere z Instagramu.
debata (4)

Tridsaťšesťročný herec sa otvorene hlási k homosexualite od začiatkov svojej kariéry, s partnerom Stevom Brockmanom sa však začal objavovať v spoločnosti až nedávno. Brockman, ktorý v minulosti hral ragby za tím King Cross Steelers, momentálne pôsobí ako osobný tréner.

Spoločne s Toveym sa presťahovali z Veľkej Británie do New Yorku, keďže Tovey tam okrem nakrúcania seriálu Quantico dostal aj rolu v divadelnej hre Angels in America a v minulosti tiež už mal angažmán a Broadway.

„Bolo to úplne neočakávané, ale som veľmi veľmi šťastný a teším sa na poriadnu párty, kde to oslávime s priateľmi, keď sa vrátime do Londýna,“ uviedol Tovey pre MailOnline.co.uk. Po zásnubách by mala nasledovať aj svadba – zatiaľ však nie je jasný ani termín, ani miesto, kde sa bude odohrávať.

Herec v minulosti uviedol, že pokiaľ príde ten pravy, manželstvu sa nebráni. „Stopercentne to spravím, keď príde ten správny čas,“ uviedol pre The Evening Standard a dodal, že by rád bol aj rodičom.

S bývalým športovcom Brockmanom sa Tovey začal stretávať v roku 2017. Momentálne už spolu žijú, pričom sa obaja starajú o svojich psov. Tovey o buldočka a Brockman o baseta.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #pár #dvojica #Russell Tovey #Steve Brockman

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...