Meghan Markle našla v Charlesovej Camille spriaznenú dušu

Odkedy sa v živote herečky Meghan Markleovej (36) objavil princ Harry, je v ňom všetko inak.

22.02.2018 10:00
Princ Harry a Meghan Markle Foto: ,
Princ Harry a Meghan Markle.
debata

Médiá sledujú každučký jej krok, po zásnubách ešte obozretnejšie. A tlak na peknú tmavovlásku sa zvyšuje, zrejme za to môže aj blížiaci sa termín svadby – 19. máj.

Ako informuje denník „Mirror“, trpí snúbenica princa Harryho stavmi úzkosti. Oficiálnych povinností je totiž čoraz viac, vystúpenia na verejnosti sú od nej takisto stále žiadanejšie. „Nastúpiť“ bez zaváhania do takto rozbejnutého vlaku nie je žiadnou maličkosťou.

Okrem toho sa Meghan presťahovaním do Veľkej Británie musela rozlúčiť s blízkymi priateľmi aj so svojimi koníčkami, ktoré si mohla ešte počas pobytu v Kanade užívať. Je nepredstaviteľné, aby si vyšla len tak zacvičiť do fitnesscentra či zabehať po niektorom z londýnskych parkov. Činnosti, ktoré ako herečka v Kanade robila bežne.

Camilla, manželka princa Charlesa, sa jej snaží byť oporou, ako informuje „Mirror“. Je jej nápomocná pri zvládaní nových povinností aj odpovedá na všetky otázky týkajúce sa života v kráľovskej rodine. Meghan si podľa zdroja, ktorý cituje spomínaný denník, vytvorila s Camillou blízky vzťah a aj ona sa teší, že môže byť herečke „po ruke“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #Camilla #svadba princa Harryho

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....