Z Reynoldsa bude podnikateľ s tvrdým alkoholom. Pokorí aj Clooneyho?

Americký herec Ryan Reynolds ide v stopách svojho kolegu Georgea Clooneyho a investuje do tvrdého alkoholu.

24.02.2018 08:00
Ryan Reynolds Foto: ,
Herec Ryan Reynolds na archívnom zábere.
debata

Filmová hviezda kúpila podiel na značke Aviation Gin, ktorá patrí spoločnosti Davos Brands. Že hviezdne meno môže značke pomôcť, ukázal práve Clooney. Ten vlani predal svoju firmu vyrábajúcu tequilu Casamigos výrobcovi nápojov Diageo za jednu miliardu dolárov (v dnešnom kurze 20,6 miliardy Sk).

Netýka sa to ale iba alkoholu. Cena akcií spoločnosti Weight Watchers International zase zvýšila päťnásobne, keď sa jej investorkou a propagátorkou v roku 2015 stala známa americká moderátorka Oprah Winfrey. A kto počul o značke Blaze Pizza, než do nej v roku vstúpil basketbalista LeBron James?

Gin ale v Spojených štátoch postráda príťažlivosť tequily, a tak výnos, ktorý dosiahol George Clooney, zostane pre Ryana Reynoldsa asi nedosiahnuteľný.

V ponuke newyorskej spoločnosti Davos Brands je takisto saké Tyku, mezcal Sombra a tequila Astral. Reynoldsova úloha v podnikaní bude aktívna, tvrdí firma. Sám Reynolds s tým ale možno tak úplne nesúhlasí, poznamenala agentúra Bloomberg. „Neviem, čí to bol nápad pustiť ma do tohto biznisu, ale môžem vás uistiť, že ho riadia múdrejší a šikovnejší ľudia,“ odpovedá automaticky jeho e-mail, ktorý má Reynolds na adrese Aviation.

debata chyba
Viac na túto tému: #investície #podnikanie #Ryan Reynolds #gin

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....