Nekonečná love-story! Bieber so Selenou prichytení pri vášnivých bozkoch

Hoci v týchto dňoch sa už obaja svetoznámi hudobní interpreti nachádzajú v Los Angeles, len pár dní dozadu si užívali hotový raj na Jamajke. Kto iný ako Selena Gomez a Justin Bieber.

24.02.2018 12:30
debata
Spevák Justin Bieber a speváčka Selena Gomez... Foto: Profimedia
Justin Bieber a speváčka Selena Gomez Spevák Justin Bieber a speváčka Selena Gomez spoločne v Montego Bay na Jamajke, kde sa konala druhá svadba Bieberovho otca.

Dvojica, ktorá pred rokmi tvorila jeden z najsledovanejších párov šoubiznisu, je po dlhšej pauze opäť spolu. O tom už nepochybuje nik. A kto by náhodou chcel, nech sa pozrie na zábery z Jamajky, ktoré vznikli pred pár dňami.

Práva na Jamajke sa konala svadba Bieberovho otca s druhou manželkou a kanadský rodák dorazil na miesto aj so svojou šoubiznisovou láskou. Pár dní po výlete zverejnili americké médiá snímky paparazzov. Tie zachytávajú párik pri nežných gestách, dotykoch aj bozkoch.

Bieber, ktorého konanie mu za posledné roky prinieslo nálepku zlého chlapca pop-music, sa návratom ku Gomezovej zjavne upokojil. Už dlho sa neobjavil v médiách žiaden škandál, ktorý by sa spájal s týmto 23-ročným talentom. Jeho o dva roky staršia partnerka stihla podobne ako on za posledné roky vystriedať pár vzťahov – naposledy s Bieberovým krajanom The Weekndom. Napokon však zakotvila opäť v náručí potetovaného Justina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Justin Bieber #Selena Gomez #jamajka #bozky

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...