Mária Čírová a Cristovao spolu! Dal ich dokopy Backstage

Český spevák Ben Cristovao a jeho slovenská kolegyňa Mária Čírová predstavili skladbu Padam.

26.02.2018 00:00
Spevácka dvojica Mária Čírová a Ben Cristovao Foto:
Spevácka dvojica Mária Čírová a Ben Cristovao sa spojila kvôli skladbe k filmu Backstage.
debata

Pieseň nahrali pre film Backstage, ktorý sa dostane do slovenských kín 15. marca. Fanúšikovia a fanúšičky si k novinke môžu pozrieť aj videoklip, v ktorom je možné vidieť okrem dvojice aj ukážky z filmu.

„Nápad osloviť Máriu na feat bol spontánny. Sledujem jej tvorbu a myslím, že skladbe dodala skvelú ženskosť a náboj. Song sme s Máriou písali tak, aby sa napojil na romantickú líniu filmu,“ vysvetlil Cristovao.

„To, že ma Ben oslovil, ma trochu zaskočilo, ale veľmi potešilo. Síce každý robíme inú muziku, ale spojenie v Padam sa nám, myslím, naozaj podarilo,“ povedala Čírová. Producentmi skladby sú The Glowsticks na čele s Osamom Verse, ktorí produkujú všetky spevákove skladby.

Na soundtracku snímky sa bude nachádzať aj skladba Nohy, ktorú 30-ročný interpret vydal na vlaňajšom EP Poslední. Okrem toho piesňami prispeli aj Kali, Nerieš, Paulie Garand, VR/Nobody alebo Indy & Wich. Hudbu pre film zložili Jan P. Muchow a Viktor Hazard. Soundtrack sa dostane na trh 15. marca.

Film Backstage je príbehom tanečnej skupiny West Coast Crew, ktorá sa pretĺka v malom meste a sníva o tom veľkom. Dvere veľkého sveta a šoubiznisu sa im otvoria vďaka talentovej súťaži, no pre vzťahy a charaktery všetkých členov to znamená veľký skok a tvrdú skúšku. Svojmu snu sú niektorí schopní obetovať možno až príliš. Ben Cristovao vo filme stvárni jedného z porotcov talentovej súťaže, pričom túto úlohu si naživo vyskúša v novej sezóne SuperStar. „Sranda je, že ponuka robiť skutočného porotcu, prišla veľmi krátko po dotočení mojej roly vo filme. V skutočnosti je to naozaj nápor a zodpovednosť, ale baví ma to,“ dodal 30-ročný rodák z Plzne.

Vo filme režisérky Andrey Sedláčkovej sa predstavia aj Roman Luknár, Judit Bárdos, Ivana Chýlková alebo Kryštof Hádek. Hlavné úlohy stvárnili Mária Havranová s Ondrejom Hraškom. V novinke sa ukážu aj tanečné skupiny The Pastels a Ladylicious pod vedením choreografa Miňa Kereša.

debata chyba
Viac na túto tému: #skladba #Mária Čírová #Ben Cristovao #Backstage

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...