Theroux zverejneným záberom roztápa srdcia. Aj bez Anistonovej

Od ohlásenia rozchodu s Jennifer Anistonovou o sebe Justin Theroux nedával vedieť.

28.02.2018 00:00
debata

A hoci má herec zriadené aj konto na Instagrame, odmlčal sa aj na ňom. O slovo sa prihlásil až teraz, ale kto by čakal nejaké fotografie v spojitosti s rozchodom, bol by sklamaný. Naopak, 46-ročný herec potešil všetkých milovníkov zvierat. A zverejneným záberom u nich naozaj zabodoval.

Počas víkendu zavesil na Instagram foto s rozkošnými malými šteniatkami, ktoré sa mu do rúk dostali počas návštevy organizácie na ochranu zvierat „Austin Pets Alive“ v Texase. Theroux opísal svoju návštevu ako veľmi inšpirujúcu a vyjadril obdiv ľuďom, ktorí v nej pracujú. „Nerozumiem, ako môžete každý jeden deň, stále a bez prestávky robiť to, čo robíte. S takou láskavosťou zachraňovať psov a mačky.“

Nie je to prvý raz, čo sa herec angažuje pre spomínanú organizáciu. Počas jeho poslednej návštevy v šou Ellen DeGeneresovej daroval tejto organizácii 10 000 dolárov a vyzval ľudí, aby ju takisto podporili.

Na jeho Instagrame je stále k videniu aj fotografia z augusta 2017, ktorú herec uverejnil pri príležitosti 2. výročia svadby s Jennifer Anistonovou. Nežný záber dvojice ani v najmenšom nenaznačoval plížiaci sa koniec tejto hollywoodskej rozprávky.

...

A post shared by @ justintheroux on

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Justin Theroux

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...