Smútok v rodine Billy Cosbyho! Zomrela jeho len 44-ročná dcéra

Ensa Cosby, dcéra amerického herca a komika Billa Cosbyho, zomrela v piatok vo veku 44 rokov v Massachusetts.

27.02.2018 13:32
Bill Cosby Foto: ,
Bill Cosby na archívnom zábere.
debata (2)

Informoval o tom hovorca rodiny Andrew Wyatt s tým, že príčinou jej smrti bolo ochorenie obličiek. Ensa mala zdravotné problémy už aj v minulosti a podľa portálu TMZ bola v poradovníku na transplantáciu obličky.

Ensa vlani vytrvalo bránila svojho otca, ktorý pred súdom čelil obvineniu, že v roku 2004 nadrogoval a sexuálne zneužil Andreu Constand, pričom trestné stíhanie označila za rasovo motivované. Osemdesiatročného herca obvinilo zo sexuálneho napadnutia aj ďalších viac ako 50 žien, obžalobe však čelil iba v súvislosti s Constand. Po tom, ako sa porotcovia ani po šiestich dňoch rozhodovania nedokázali jednotne vyjadriť, či sa dopustil trestného činu, však sudca vyhlásil proces za zmätočný. Nový proces by sa mal začať 2. apríla. Cosby obvinenia odmieta.

Ensa Cosby sa v roku 1989 objavila v jednej epizóde otcovho sitkomu Show Billa Cosbyho (1984 – 1992). Okrem nej má známy herec ešte tri dcéry, Evin, Errin a Eriku. Jeho syna Ennisa zavraždili v roku 1997, keď sa stal obeťou neúspešného pokusu o lúpež.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #úmrtie #obličky #Bill Cosby

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...