Lawrence o láske s Aronofskym: Vznikla z práce na filme a skončila sa

Nájsť vysneného muža je pre herečku Jennifer Lawrenceovú, zdá sa, celkom ťažký oriešok. Nevyšiel jej ani posledný vzťah - s režisérom Darrenom Aronofskym.

28.02.2018 09:00
debata
Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu Červená volavka v New Yorku. Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu Červená volavka v New Yorku.

Dvojica spoločne nakrútila film Matka, ktorý nezožal práve najlepšie kritiky a herečka sa s Aronofskym rozišla len pár týždňov po premiére filmu minulý rok. V rozhovore pre magazín Vanity Fair uviedla, že ich vzťah mal niekoľko fáz.

„Máme priateľstvo, ktoré odštartovalo ešte pred filmom, mali sme partnerstvo, ktoré vzniklo počas filmu a potom sme mali romancu, ktorú podnietila práca na filme. Ak z toho odoberiete tú romantickú časť, stále máme jeden pre druhého obrovský rešpekt,“ vysvetlila 27-ročná herečka magazínu.

„Nech už to znie ako veľké klišé, pravda je, že navzájom vychádzame veľmi dobre. Dokonca si myslím, že budeme spolu ešte pracovať,“ doplnila herečka, medzi ktorej bývalých partnerov patrí napríklad spevák Chris Martin či herec Nicholas Hoult.

debata chyba
Viac na túto tému: #profesia #láska #vzťah #Jennifer Lawrence #Darren Aronofsky

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...