Priateľky či konkurentky? Meghan a Kate spolu na jednom pódiu

Obe dámy spolu s partnermi zavítali na podujatie Kráľovskej nadácie v Londýne.

28.02.2018 16:40
debata

Vojvodkyňa Kate (36) a Meghan Markle (36) spoločne na jednom pódiu. Ich partneri nechýbali. „Veľká štvorka“, ako dva britské páry médiá nazývajú, sa stretla na podujatí Kráľovskej nadácie v Londýne, aby diskutovala na témy týkajúce sa charity. Na pódiu rozoberali, kam budú kroky tejto organizácie smerovať a čomu sa chce Meghan venovať v rámci jej kompetencií po svadbe.

Meghan Markle a vojvodkyňa Kate na podujatí... Foto: Reuters
kate, meghan Markle Meghan Markle a vojvodkyňa Kate na podujatí Kráľovskej nadácie v Londýne.

Obe krásne tmavovlásky sa nevyhli ani tento raz porovnávaniu. Snúbenica princa Harryho zvolila tmavomodré šaty kanadského dizajnéra Jasona Wu s odhalenými ramenami. Kate prišla vo výrazných modrých tehotenských šatách jej obľúbenej britskej značky Seraphine.

Meghan Markle a vojvodkyňa Kate na podujatí... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Meghan Markle a vojvodkyňa Kate Meghan Markle a vojvodkyňa Kate na podujatí Kráľovskej nadácie v Londýne.

Počas diskusie americká herečka vyjadrila podporu hnutiam #MeToo a #TimesUp, ktoré vznikli po prevalení aféry hollywoodskeho producenta Harveyho Weinsteina.

Pre štvoricu išlo o druhé spoločné vystúpenie na verejnosti, médiá ich už mohli zachytiť aj počas vianočných sviatkov na omši v Sandringhame.

Princ Harry, Meghan Markle, vojvodkyňa Kate a... Foto: Reuters
Princ Harry, Meghan Markle, vojvodkyňa Kate a princ William Princ Harry, Meghan Markle, vojvodkyňa Kate a princ William na podujatí Kráľovskej nadácie v Londýne.

Ako uviedol princ William, ktorý spolu s manželkou podporuje organizácie a projekty na podporu duševného zdravia, v týchto snahách budú pokračovať. Zároveň svoju pozornosť ešte dôraznejšie plánujú zamieriť aj na problémy týkajúce sa šikany a prenasledovania ľudí na internete a sociálnych sietiach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #vojvodkyňa Kate #Meghan Markle

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....