Chlípny starý darebák, povedal o Jaggerovi Richards. Teraz to ľutuje

Gitarista skupiny The Rolling Stones, Keith Richards, sa v stredu ospravedlnil za svoje kritické slová na adresu frontmana kapely Micka Jaggera, ktorému odporučil sterilizáciu.

01.03.2018 10:45
Mick Jagger Foto: ,
Mick Jagger na premiére filmu Vinyl v New Yorku.
debata

Jagger, ktorý má osem detí, je „chlípny starý darebák“, povedal Richards v rozhovore s denníkom The Wall Street Journal.

„Je načase to ušmiknúť, v takom veku nemôžete byť otcom. Tie úbohé deti!“ povedal Richards, ktorý je rovnako starý ako Jagger a má štyri deti a päť vnukov. Obaja britskí hudobníci slávnu skupinu v roku 1962 v Londýne založili a ich dynamický vzťah je podľa agentúry Reuters zmesou „priazne a nenávisti“.

Jagger sa stal ôsmykrát otcom predvlani v decembri, keď mu jeho priateľka Melanie Hamrick porodila syna. Potomkov má s piatimi ženami, prvé dieťa sa mu narodilo v roku 1970. V máji 2014 sa stal prastarým otcom. „Hlboko ľutujem tie poznámky, ktoré som predniesol na adresu Micka, boli úplne cez čiaru,“ napísal Richards na twitteri. „Osobne som sa mu samozrejme ospravedlnil,“ do­dal.

Skupina The Rolling Stones v polovici mája začne v Dubline nové turné No Filter. Jagger, Richards, Charlie Watts a Ronnie Wood počas neho vystúpia aj v Británii, Nemecku, Francúzsku, Poľsku a Českej republike. Pražský koncert sa uskutoční 4. júla na letisku v Letňanoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #ospravedlnenie #Mick Jagger #Keith Richards

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...