Kto dostane pozvánku na svadbu Harryho a Meghan z radov verejnosti?

Britský princ Harry a americká herečka Meghan Markle na svoju májovú svadbu pozvú viac ako 2 600 ľudí z radov verejnosti, ktorí budú môcť na hrade Windsor prihliadať príchodu svadobčanov.

03.03.2018 17:12
meghan markle, Harry Foto:
Oficiálna zásnubná fotografia princa Harryho a Meghan Markleovej.
debata

Na twitteri to oznámil Kensingtonský palác. Vnuk kráľovnej Alžbety II. si svoju snúbenicu vezme 19. mája.

„Princ Harry a Meghan Markle pozvú vo svoj svadobný deň na Windsorský hrad 2 640 členov verejnosti, ktorí budú môcť sledovať príchod nevesty a ženícha a ich hostí a odchod kočiarového sprievodu z hradu,“ uviedol Kensingtonský palác. Už skôr snúbenci oznámili, že sa po svadobnom obrade vydajú na zhruba trojkilometrovú prechádzku kočom po meste Windsor.

Medzi viac ako 2 600 pozvanými z radov verejnosti budú zástupcovia charitatívnych organizácií, ktoré Harry zastrešuje, zamestnanci kráľovskej rodiny, žiaci z miestnych škôl a obyvatelia mesta Windsor. Ďalších 1200 pozvánok by mali dostať ľudia z rôznych častí Británie, rôzneho veku a sociálneho postavenia. „Princ Harry a Meghan Markle uviedli, že chcú, aby ich svadba bola zorganizovaná tak, aby sa aj verejnosť cítila byť súčasťou osláv,“ povedal Kensingtonský pa­lác.

Britský princ si americkú herečku vezme 19. mája v kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor, sídle kráľovnej Alžbety II. Očakáva sa, že kvôli svadbe do Británie dorazí množstvo turistov. Poradenská spoločnosť Brand Finance pred časom zverejnila odhad, podľa ktorého Harryho svadba britskej ekonomike prinesie zhruba pol miliardy libier. Okrem turistov by mali viac míňať aj sami Briti.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #svadba #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...