Koniec schovávania sa! Brad Pitt dorazil na párty a mal ženskú spoločnosť

54-ročný herec sa pred fotoobjektívy nijako špeciálne nehrnul, od ohlásenia rozchodu s jeho manželkou, Angelinou Jolie, sa snažil držať čo možno najviac v ústraní.

03.03.2018 00:00
debata (3)

Oficiálne premiéry síce absolvoval, napríklad tú k filmu „Okja“ v New Yorku počas leta 2017, ktorý produkoval. Paparazzi ho zachytili len výnimočne, napríklad na rozlúčke so zosnulým spevákom Chrisom Cornellom v máji 2017.

Brad Pitt po boku manažérky manažérky Cynthie... Foto: Profimedia
Brad Pitt Brad Pitt po boku manažérky manažérky Cynthie Pett-Dante prišiel na Gersh Oscar Party v Los Angeles.

Zdá sa, že obdobie schovávania sa pred ľuďmi či objektívmi je preč. Slávny krásavec zavítal na pred-oscarovú párty v hoteli Chateau Marmont v Los Angeles. Po boku manažérky Cynthie Pett-Dante sa tváril naozaj spokojne a na jeho tvári bol neustále viditeľný jemný úsmev.

V štýlovom klobúku a s miernym strniskom na tvári sa fotografom nijako nebránil. Napriek hviezdnej zostave na spomínanej párty, na ktorú zavítali napríklad Margot Robbie , Elizabeth Olsen, Kathryn Hahn, Angela Bassett, jedna žena chýbala. Kto by čakal, že Brad Pitt sa konečne pred objektívmi stretne so svojou exmanželkou Jennifer Anistonovou, zostal počas večera sklamaný.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....