Žena, ktorá položila Weinsteina o kariére: Toto sa pre mňa zmenilo!

Bola to práve herečka Ashley Judd, článok s ktorou odštartoval pád Harveyho Weinsteina. A stál na počiatku hnutia MeToo. Dnes sa táto niekdajšia hollywoodska hviezda vracia.

03.03.2018 10:00
Herečka Ashley Judd na archívnom zábere. Foto:
Herečka Ashley Judd na archívnom zábere.
debata (2)

V rozhovore pre magazín Town & Country, ktorý s ňou urobila jej kamarátka Salma Hayek, sa priznala, že až po tom, ako odhalila svoje tajomstvo, opäť pocítila svoje spojenie s hereckou komunitou. Ako vyplynulo z materiálu, ktorý publikovali noviny New York Times na jeseň minulého roka, Juddovú obťažoval slávny filmový producent. Keď mu nevyhovela, skončila na čiernej listine.

„Dnes verím, že budem mať opäť nové príležitosti. Na jeseň by som mala hrať na Broadway, dostala som aj scenár k romantickej komédii,“ prezradila v rozhovore. „To sú najväčšie zadosťučinenia, ktoré mi môže Hollywood poskytnúť po tom, ako zlomyseľne ma vyčiarkol z hry,“ uviedla Judd.

Po tom, čo priznala zážitok s Weinsteinom, sa vraj dnes stretáva s mnohými ženami – kolegyňami, ktoré jej hovoria svoje zážitky. Naposledy to vraj bola slávna Joan Collins. Prezradila jej, že ju obťažovali prvýkrát ako 17-ročnú na filmovom pľaci. Juddovej načúvajú a obracajú sa k nej s prosbami o radu.

„Cítim sa za to veľmi polichotená. Je to pre mňa veľká pocta a veľmi príjemný zážitok. Akoby to bol prejav toho, že už mám isté zásluhy,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #kariéra #zivot #Ashley Judd

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....