Láska pokračuje! Katy Perry doletala za milovaným Orlandom do Prahy

Medzi britským hercom Orlandom Bloomom a americkou speváčkou Katy Perryovou to zrejme opäť iskrí.

03.03.2018 13:50
Katy Perry Foto: ,
Speváčka Katy Perry na archívnom zábere.
debata (2)

Nasvedčujú tomu fotografie z ich prechádzky Prahou, ktoré ešte v stredu zverejnil britský denník Daily Mail. Bloom je v českom hlavnom meste už niekoľko mesiacov kvôli natáčaniu seriálu Carnival Row, Perry ho ale prišla navštíviť takmer rok po ich rozchode.

Bloom a Perry sa po ročnom vzťahu rozišli vlani v marci, minulý mesiac sa ale stretli na Maldivách, kde vraj prišli na to „ako veľmi sú si blízki“.

Vlaňajší rozchod Perry zdôvodnila tým, že plánuje založiť rodinu a potrebuje sa preto zamerať na osobný duchovný rast. Napriek tomu ale pár podľa priateľov zostal v kontakte. Okrem iného si navzájom komentovali fotografie zdieľané na Instagrame a Perry sa na jednom snímku dokonca objavila v overale s Bloomovou podobizňou.

Na prechádzke Prahou ležérne oblečený pár sprevádzal hercov pes Mighty. Bloom mal na hlave žltú čiapku a oblečený bol do ružovej mikiny a čiernej bundy, zatiaľ čo Perry mala zelené šaty, čiernu bundu, chlpatý šál a tyrkysový baret. Pár sa zastavil na kávu a obed v centre a potom zamieril na Pražský hrad.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #láska #Katy Perry #návrat #Orlando Bloom

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...