Chrissy Teigen zverejnila záber: Dobrý deň, ja som malý chlapec, tak trochu

Americká modelka Chrissy Teigen zverejnila prvú snímku jej druhého dieťaťa, ktoré čaká so spevákom Johnom Legendom.

06.03.2018 00:00
Modelka Chrissy Teigen dorazila v kreácii... Foto: ,
Modelka Chrissy Teigen dorazila v kreácii Yanina Couture.
debata

O záber z ultrazvuku sa podelila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Dobrý deň, ja som malý chlapec, tak trochu," napísala 32-ročná rodáčka z Delty v Utahu k snímke bábätka.

Teigen a Legend oznámili, že čakajú druhého spoločného potomka vlani v novembri. V januári modelka prezradila, že čaká syna.

Tridsaťdeväťročný Legend a Teigen sa zasnúbili v decembri 2011 po štvorročnom vzťahu. Manželmi sú od septembra 2013. Predvlani v apríli privítali na svete dcéru Lunu Simone.

Christine „Chrissy“ Teigen debutovala v roku 2010 na titulnej strane plavkového vydania časopisu Sports Illustrated. O štyri roky neskôr sa pri príležitosti 50. výročia edície objavila na jej obálke spolu s Ninou Agdal a Lily Aldridge. Pre magazín pózovala aj v rokoch 2011, 2012, 2013 a 2017. Predstavila sa tiež napríklad vo videoklipoch ku skladbám All Of Me či Love Me Now jej manžela Johna Legenda. Príležitostne sa venuje aj moderovaniu a herectvu. Je tiež autorkou kuchárskej knihy Lahodné pokušenia (2016).

debata chyba
Viac na túto tému: #Chrissy Teigen #ultrazvuk

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....