Pokašľali ste si to, rozčúlil sa Elton John na fanúšikov v Las Vegas

Anglický spevák, klavirista a skladateľ Elton John prerušil jeden zo svojich koncertov v Las Vegas, keď ho pri vystúpení obťažoval jeden z fanúšikov, ktorých si umelec privolal na pódium.

05.03.2018 12:28
Elton John Foto: ,
Elton John na archívnom zábere.
debata

Incident sa stal vo štvrtok v Caesar’s Palace, keď 70-ročný interpret spieval pieseň Saturday Night's Alright For Fighting, informoval portál TMZ. Jeden z fanúšikov sa počas piesne viackrát načiahol, aby sa ho mohol dotknúť a dotýkal sa aj jeho klavíra.

Robil to aj napriek tomu, že mu John povedal, aby prestal. Rozčúlený spevák mu následne vynadal, vstal a na chvíľu odišiel z pódia. Keď sa tam následne vrátil koncert dohral, fanúšikom však rázne oznámil, že si to „pokašľali“ a už ich nebude pozývať na pódium.

Spevák sa k incidentu neskôr vyjadril a v stanovisku pre magazín Entertainment Weekly vysvetlil, čo sa stalo. „Každý večer volám fanúšikov na pódium, keď hrám Saturday Night, je to vždy milá časť šou, kde sa s nimi môžem stretnúť, potriasť si s nimi rukou a mať ich pri sebe, keď hrám. Vždy boli veľmi zdvorilí k faktu, že sme uprostred živého vystúpenia. Tento chlapík bol neslušný, vyrušoval a nezáležalo mu a nerešpektoval našu šou, a tak som mu dal najavo, ako sa cítim. Potom som odišiel z pódia dovtedy, kým ho odtiaľ neodviedli,“ uviedol.

debata chyba
Viac na túto tému: #Elton John #fanúšik #Las Vegas

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...