Takto v náladičke ste Balzerovú ešte nediveli! Šteklivé pózovanie na aute

Vždy decentná herečka na premiére novinky Otcova volga prekvapila.

08.03.2018 11:30
debata (6)

Aj 68-ročná Eliška Balzerová sa vie odviazať! Po boku svojej filmovej dcéry, Tatiany Vilhelmovej, sa vo skvelej nálade predviedla na premiére novinky Otcova volga režiséra Jiřího Vejděleka. Práve so spomínaným filmom celý tím aktuálne absolvuje šnúru premiér, ktoré si herci užívajú.

Eliška Balzerová  a Táňa Vilhelmová na premiére... Foto: Profimedia
Eliška Balzerová Eliška Balzerová a Táňa Vilhelmová na premiére novinky Otcova volga.

Na plátne sa Balzerová vydáva po stopách bývalých mileniek jej práve zosnulého manžela. Na tento účel jej spolu s dcérou poslúži jeho stará volga – veterán GAZ 21. A spomínané auto bolo aj súčasťou premiéry. Balzerová na ňom ochotne pózovala prítomným fotografom, Vilhelmová bola po jej boku. Ale bola to práve 68-ročná Balzerová, ktorá sa posadila na volgu a predviedla niekoľko zvodnejších póz, pri ktorých sa skvelo bavila.

„Otcova volga je vlastne taká cesta po ženskom osude. Emotívne strieda komické, dramatické sa často mení v úsmevné a naopak. Podobne ako kedysi vo Václavovi aj tu hýbu dejom napäté rodinné vzťahy a mňa rovnako ako vtedy láka možnosť silným príbehom osloviť divákov a dať šancu veľkým hereckým osobnostiam, aby zažiarili pri stvárnení skvele napísaných charakterov,“ priblížil svoj nový film Vejdělek. „Zdá sa, že natáčať filmy o ženských osudoch je mojím osudom. Otcova volga mi dávala možnosť obklopiť sa na celé týždne krásnymi a talentovanými dámami. Tomu som nemohol odolať,“ poznamenal 45-ročný filmár, ktorý nakrútil napríklad aj snímku Ženy v pokušení (2010). Do slovenských kín film vstupuje práve dnes.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Eliška Balzerová #Otcova volga

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...