Nový chlap konečne potvrdený! Emma Watson zbalila fešáka z Glee

V mužskej spoločnosti ju vídať dlho nebolo, ale to už je minulosť. Herečka Emma Watson má nového priateľa.

13.03.2018 08:58
debata
Herečka Emma Watson a herec Chord Overstreet... Foto: Profimedia
Emma Watson a herec Chord Overstreet Herečka Emma Watson a herec Chord Overstreet tvoria pár, takto ich prichytili paparazzovia.

Paparazzovia britskú herečku, ktorá sa narodila v Paríži, zachytili na verejnosti s kolegom Chordom Overstreetom. Mladý americký fešák je známy predovšetkým vďaka účinkovaniu v seriáli Glee. Kde sa zoznámil s Watsonovou, však jasné zatiaľ nie je.

Špekulácie o tom, že by niekdajšia predstaviteľka Hermiony zo slávnej filmovej ságy o Harrym Potterovi mohla randiť s kolegom, sa objavili prvýkrát pred pár týždňami. Vtedy dvojicu videli očití svedkovia spolu na koncerte. Aj po minulotýždňovej párty magazínu Vanity Fair po vyhlásení Oscarov videli Watsonovú ako domov odchádza s Oversstreetom.

Až víkendové zábery dvojice, ktorá sa na ulici drží za ruky a usmieva sa jeden na druhého, však naznačili, ako to s ich vzťahom vlastne je.

V minulosti si 27-ročná herečka hľadala partnerov predovšetkým mimo filmárskej brandže. Práve s Overstreetom je však podľa zdrojov z okolia veľmi šťastná. „Rozumie jej práci a tomu, čo pre ňu treba v rámci hereckej kariéry urobiť,“ uviedol jeden zo zdrojov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Watson #milenci #ulica #Chord Overstreet #paparazovia

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...