Mrcha z Melrose Place čelí obvineniam: Hrýzla, kopala a vyhrážala sa!

Americká herečka Heather Locklear čelí štvornásobnému obvineniu z ublíženia na zdraví.

13.03.2018 16:00
Herečka Heather Locklear na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Heather Locklear na archívnom zábere.
debata

Toho sa dopustila koncom februára na policajtoch, ktorí prišli do jej domu po tom, ako údajne napadla svojho priateľa Chrisa Heissera. Rodáčka z Los Angeles, známa najmä zo seriálu Melrose Place (1992 – 1999), okrem toho čelí obvineniu zo vzdorovania zatknutiu a bránenia policajtovi vo výkone, píše magazín People. Locklear sa v tejto súvislosti postaví v utorok pred súd.

Políciu do domu Locklear v kalifornskom meste Thousand Oaks privolali 25. februára. Herečku vtedy zatkli a okrem spomínaných obvinení ju obvinili aj z domáceho násilia. Tie voči nej neskôr stiahli. Ako informuje People, ktorý získal súdne dokumenty aj video z kamery na tele jedného z policajtov, herečka bila svojho priateľa ležiaceho na posteli, ktorý sa jej snažil ubrániť.

Podľa svedectva policajtov Heisser krvácal z nosa a mal začervenalú hruď. Okrem toho povedal, že ho Locklear uhryzla do tváre a útočila na neho okolo 20–30 minút. Počas vyšetrovania voči policajtom „Locklear prejavovala útočné a agresívne správanie“, cituje People prísažné vyhlásenie námestníka šerifa Keitha Halla, podľa ktorého herečka neskôr slovne aj fyzicky napadla zasahujúcich strážnikov.

Ako informoval Garo Kuredjian z úradu šerifa okresu Ventura, minulý týždeň herečke prehľadali dom v snahe nájsť strelnú zbraň zaregistrovanú na jej meno. Stalo sa tak po tom, čo sa pri spomínanom zásahu údajne vyhrážala policajtom, že ich zastrelí, ak sa do jej domu niekedy vrátia.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #obvinenie #ublíženie na zdraví #Heather Locklear

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...