Nová Lara Croft o manželstve: Nikdy som sa necítila taká spokojná

Už o pár dní sa aj do slovenských kín dostane film Lara Croft, v ktorom účinkuje herečka Alicia Vikander. Krásna rodáčka zo Švédska, ktorá má na konte Oscara, púta pozornosť aj súkromím.

15.03.2018 09:00
debata
Alicia Vikander  na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Alicia Vikander Alicia Vikander na premiére filmu "Tomb Raider" v Londýne.

Práve Vikanderovej sa podarilo „uloviť“ jedného z najsexy mužov Hollywoodu – herca Michaela Fassbendera. Dvojica sa minulý rok zosobášila na prísne stráženom ceremoniáli a hoci pred objektívmi ich málokedy vídať spoločne, na londýnskej premiére Lary Croft herec nechýbal. Akurát prišiel až pár minút po manželke.

Herečka Alicia Vikander stvárnila slávnu...
Režisér filmu Tomb Raider Roar Uthaug (vľavo) a...
+6Herec Walton Goggins a jeho manželka Nadia...

S Fassbenderom sa zoznámili dávnejšie a spojila ich aj práca na projekte The Light between oceans. „Myslím si, že Michael je jeden z najlepších hercov, s akými som kedy pracovala. Jasné, že nakrútil viac filmov ako ja, ale akonáhle sme začali spolu pracovať, bol taký otvorený tomu, aby som sa podieľala na nových nápadoch a myšlienkach. Niekedy sa ma opýtal, čo má robiť, vraj sa cíti strnulý. Vtedy som sa smiala, či to myslí vážne. On, ktorý toho toľko nakrútil,“ opísala Vikander.

Dvojica si síce súkromie stráži, ale správy o ich svadbe asi nikoho neprekvapili. „Mám pocit, že som šťastnejšia a spokojnejšia než kedykoľvek predtým,“ uviedla pre americký Vogue herečka na otázku, ako sa cíti v manželskom stave. S Fassbenderom síce veľkú časť roka trávia v Los Angeles, ale rozhodli sa spoločne vytvoriť si zázemie na európskom kontinente, možno prekvapí, že v Portugalsku – v Lisabone.

Michael Fassbender na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Michael Fassbender Michael Fassbender na premiére filmu "Tomb Raider" v Londýne.

Podľa švédskej rodáčky je však táto krajina výnimočná a Lisabon jej pripomína známu newyorskú štvrť Williamsburg – umeleckú a plnú nových vplyvov. „A navyše sa tam presťahovala aj Madonna,“ dodala s humorom 29-ročná kráska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Alicia Vikander #Michael Fassbender #Lara Croft

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...