Jennifer Lopez verí v manželstvo. Vydá sa za Alexa Rodrigueza?

Už je to rok, čo sa speváčka Jennifer Lopez začala stretávať so športovcom Alexom Rodriguezom. Má za sebou tri neúspešné manželstvá, čo povedala o štvrtom?

16.03.2018 00:00
debata
Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex... Foto: SITA/AP, Scott Roth
Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez. Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez.

Pre magazín Harper's Bazaar sa 48-ročná hudobná diva vyjadrila celkom pozitívne, hoci v minulosti už vo vyhláseniach vylučovala, že by sa niekedy znovu vydala. „Verím v manželstvo a rada by som zostarla po boku niekoho v oficiálnom vzťahu. Ale momentálne nemám chuť nič siliť,“ uviedla.

„Je to medzi nami dobré, náš vzťah je zdravý, komunikujeme o všetkom. Rozumieme životu toho druhého spôsobom, akým by toho nebola schopná väčšina ľudí. Obaja sme sa ocitli pod drobnohľadom verejnosti v dvadsiatich rokoch a to ovplyvnilo dynamiku v každom živote, od rodiny cez prácu až po vzťahy. V tomto však máme podobné skúsenosti,“ zauvažovala v rozhovore Lopez, ktorej vzhľad často riešia médiá. Našťastie, len v pozitívnom smere. Tesne pred päťdesiatkou má totiž kondíciu a vzhľad o generácie mladšej ženy.

Ako prezradila módnemu magazínu, sama si opakuje každý deň, že je mladistvá a nestarnúca. Znie to obohraté klišé, ale nie je. Vek je len v našej mysli," uviedla speváčka a herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #vzťah #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...