Majú súhlas od kráľovnej! Harry a jeho krásna Meghan sa dočkali

Britská kráľovná Alžbeta II. dala formálny súhlas na svadbu jej vnuka, princa Harryho, a americkej herečky Meghan Markle.

16.03.2018 13:03
Prince Harry a Meghan Markle Foto:
Prince Harry a Meghan Markle počas oficiálnej návštevy vo Westminster Abbey.
debata

Panovníčka vydala vyhlásenie, podľa ktorého súhlasí „so zmluvou o manželstve medzi mojím najdrahším vnukom princom Henrym Charlesom Albertom Davidom z Walesu a Rachel Meghan Markle“. Spolu s týmto vyhlásením, ktoré zverejnili vo štvrtok, kráľovná podpísala aj Listinu o súhlase – formálne oznámenie o súhlase prepísané kaligrafiou s Veľkou pečaťou Spojeného kráľovstva.

Svadba princa Harryho a Meghan Markle sa bude konať 19. mája v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor. Sobáš sa uskutoční na poludnie, pričom bohoslužbu povedie windsorský dekan David Conner. Dvojicu oddá arcibiskup z Canterbury Justin Welby.

Princ a herečka sa zasnúbili v novembri a radostnú správu oznámili zástupcovia Clarence House, oficiálneho sídla Harryho otca, princa Charlesa. Tridsaťtriročný Harry a o tri roky staršia rodáčka z Los Angeles tvoria pár od roka 2016 a po svadbe budú bývať v Nottingham Cottage v Kensingtonskom paláci.

Princ Harry, celým menom Henry Charles Albert David, sa narodil 15. septembra 1984. Je mladším synom už zosnulej princeznej Diany a princa Charlesa. V súčasnosti je piatym v poradovníku čakateľov na trón. Okrem jeho otca sú pred ním aj starší brat William, jeho syn George a dcéra Charlotte. Ako priamy potomok kráľovnej potreboval Harry jej súhlas na svadbu s Markle, inak by ich potomkov vylúčili z následníctva na trón.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #svadba #kráľovná Alžbeta II. #súhlas #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...